℘ Nasze wyroby ℘
Tradycyjna receptura
Oferujemy zdrową żywność: szeroką gamę wyrobów podrobowych oraz wędlin produkowanych według tradycyjnych receptur, które są naturalne, smaczne – bez chemicznych konserwantów i dodatków.
Polski surowiec
Do produkcji wszystkich swoich wyrobów wykorzystujmy polski surowiec, wysokiej jakości i świeżo mielone przyprawy.
Oferta współpracy
Ofertę swoją kierujemy do hurtowni, sieci handlowych, sklepów, klientów detalicznych, firm cateringowych, restauracji, szkół i przedszkoli.
Niepowtarzalny smak
Nasze szynki posiadają niepowtarzalny smak dzięki metodzie wędzenia drewnem olchowym.
Nowoczesny zakład
Nasze wyroby produkujemy w nowoczesnym zakładzie, który posiada wdrożony międzynarodowy system kontroli jakości HACCAP i jest przystosowany do surowych wymagań i standardów Unii Europejskiej. Spełniamy wszystkie wymagania sanitarne oraz weterynaryjne.
Zawsze na czas
Posiadamy własne samochody dostawcze, dzieki czemu zamówione podroby i wędliny dostarczamy w bardzo dobrych warunkach chłodniczych i na czas.
Zapraszamy do zapoznania się z nasza ofertą, do zakupu i do degustacji naszych wyrobów.

Polędwica z wiejskiej wędzarni

Szynka z wiejskiej wędzarni
Wędzonka parzona z mięśnia szynki wieprzowej, wyrabiana metodą tradycyjną, wędzona dymem olchowym.
Do wyprodukowania 100 g gotowego wyrobu używamy ponad 118 g mięsa.
Unikatowa receptura sprawia, że szynka zadowoli podniebienie każdego wyrafinowanego smakosza.
Produkt posiada aktualny znak jakości Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Poznaj Dobrą Żywność.
Idealna na kanapki, ale też jak dodatek do zapiekania, zawijania, koreczków itp.
Wyrób wędzony-parzony z szynki.
Waga: ok. 1-1,5 kg, VAC
Termin przydatności: 18 dni

Szynka wiśniowa

Szynka krucha

Ogonówka z liściem

Schab na Biało

Szynka Biała

Szynka z Władysławowa
